Håndbold

Tak for denne sæson – marts 2020.

Øv, øv og atter øv.

Med de nye regeringstiltag, er det nu desværre slut med voksen håndbold og børne stimulastik.

Det blev desværre ikke den slutning, vi havde ønsket os, da Covid-19 pludselig satte en stopper for alt.

 

Men lad os passe godt på hinanden og følge de givne anbefalinger.

 

Der skal lyde en stor TAK fra trænere og bestyrelse. Det har været super dejligt, at se jer alle i hallen, og vi ser frem til næste sæson, hvor der forhåbentligt vil møde ligeså mange glade voksne og børn op !

Tusind tak for denne sæson og på gensyn til august september 2020.

 

Om håndbold afdelingen i EKIF

 

Vi er en lille forening ved navn EKIF. Håndbold afdelingen gik sammen med de andre sportsforeninger i byen i 2014. I den forbindelse skiftede vi navn til EKIF. Tidligere hed Håndboldafdelingen HK71, da denne har bestået siden 1971.

 

 

 

Fællesskab, udvikling og fair play

 

I håndboldafdelingen vægter vi det sociale liv meget højt, men har samtidig stort fokus på træning og læring med og uden bold.

 

Vi arbejder ud fra værdierne, FÆLLESSKAB, UDVIKLING OG FAIR PLAY.

 

På nuværende tidspunkt rummer håndbold afdelingen 2 håndboldhold (Et senior damer og senior herrehold), et fitness dancehold samt 2 stimulastik hold for de yngste.

 

Som noget nyt vil vi i år (2019-20) tilbyde et hold for voksne, hvor der kan spilles Petanque og Bordcurling (se længere nede på siden) og et hold for børn fra 4 til 6 år, som vi kalder Leg og Spil. Se mere om disse hold under fanen: træning

 

I håndbold afdelingen gør vi os umage for, at nye medlemmer skal føle sig velkomne. Vi er i bestyrelsen lyttende over for ønsker mm. fra vores medlemmer og spillerne. Derudover går vi op i at tænke innovativt ift. de rammer vi har, samt følger vi hele tiden udviklingen indenfor vores område.

 

 

Bordcurling og Petanque 

Som noget nyt i år tilbød håndbold afdelingen hold i Bordcurling og Petangue i Egernsund hallen. Aktiviteterne var for mænd og kvinder i alle aldre.

Desværre var der ikke tilslutning nok til disse aktiviteter, og de er derfor taget af programmet igen for denne sæson.

 

Interesseret i at høre mere?

Hvis du gerne vil vide mere om EKIF Håndbold, er du velkommen til at kontakte os, og så vender vi tilbage snarest muligt.

 

Egernsund Kultur- og Idrætsforening

Sundgade 100, 6320 Egernsund
E-mail: ekif@ekif.dk

Betaling

EKIF mobilepay: 86053
EKIF bankkonto: 8060 1006143

Følg EKIF

Følg Egernsund KIF Fodbold