Håndbold

Bordcurling og Petanque

Som noget nyt i år tilbyder, vi under håndboldafdelingen, muligheden for mænd og kvinder i alle aldre at spille Bordcurling eller/og Petangue.

Vi tilbyder aktiviteten i Egernsund Hallen hver onsdag fr kl. 15.00 til 17.00.

Alle kan deltage, det kræver ingen forkundskaber.

Vi opfordrer alle, der tænker, at det kunne være sjovt at prøve, til at komme op i hallen om onsdagen, og se om det er noget for dem.

Der er mulighed for at få nogle hyggelige timer sammen omkring spil, sport og socialt samvær.

Det koster 250,00 kr for at deltage i vintersæsonen.

 

Om Bordcurling:

Bordcurling er et rigtig sjovt spil, som det er let at komme i gang med. Spillet kræver ingen nævneværdige forkundskaber og alle uanset alder og fysisk formåen kan være med.

Ligesom i rigtig curling kan man dele sig i hold og spille mod hinanden. Spillet giver sjov og underholdning, når man skal have afgjort, hvem der kan ramme plet.

 

Om Petanque:

Petanque (udtalt peˈtank) er et boldspil, hvor målet er at kaste ens petanquekugler så tæt som muligt på en lille trækugle (grisen).

 

Om håndbold afdelingen i EKIF

Vi er en lille forening ved navn EKIF. Håndbold afdelingen gik sammen med de andre sportsforeninger i byen i 2014. I den forbindelse skiftede vi navn til EKIF. Tidligere hed Håndboldafdelingen HK71, da denne har bestået siden 1971.

 

Fællesskab, udvikling og fair play

I håndboldafdelingen vægter vi det sociale liv meget højt, men har samtidig stort fokus på træning og læring med og uden bold.

Vi arbejder ud fra værdierne, FÆLLESSKAB, UDVIKLING OG FAIR PLAY.

På nuværende tidspunkt rummer håndbold afdelingen 2 håndboldhold (Et senior damer og senior herrehold), et fitness dancehold samt stimulastik for de yngste.

Som noget nyt vil vi i år (2019-20) tilbyde et hold for voksne, hvor der kan spilles Petanque og Bordcurling og et hold for børn fra 4 til 6 år, som vi kalder Leg og Spil. Se mere om disse hold under fanen: træning

I håndbold afdelingen gør vi os umage for, at nye medlemmer skal føle sig velkomne. Vi er i
bestyrelsen lyttende over for ønsker mm. fra vores medlemmer og spillerne. Derudover går vi op i at tænke innovativt ift. de rammer vi har samt følge udviklingen.

 

Interesseret i at høre mere?

Hvis du gerne vil vide mere om EKIF Håndbold, er du velkommen til at kontakte os, og så vender vi tilbage snarest muligt.

Egernsund Kultur- og Idrætsforening

Sundgade 100, 6320 Egernsund
E-mail: ekif@ekif.dk

Betaling

EKIF mobilepay: 86053
EKIF bankkonto: 8060 1006143

Følg EKIF

Følg Egernsund KIF Fodbold