Håndbold

Håndbold sæson 2020

Så er det tid til at spille håndbold igen.

Vi tilbyder i år håndbold for senior damer og et hold for børn, som vi kalder Leg og motion for de helt små.

 

Senior dame håndbold

Kunne du tænke dig at være social sammen med  en masse andre damer, spille håndbold, grine, få sved på panden, få et godt sammenhold og venskab, så kom til håndbold i Egernsund.

Vores træner er Sanne Kludt på 44 år. Sanne har spillet 1. divisions håndbold i HF Syd i Sønderborg og Haderslev. Hun har været træner for U18 piger divisions håndbold i Sønderborg, og hun var vore træner i den foregående sæson.

Sanne formår at formulere og forklare sig, så håndbold bliver sjovt og spændende, og så er hun rigtig god til at lære fra sig. Hun læser spillet og os spillere, så hun får det bedste frem i os.

Er det noget for dig, så starter vi træningen tirsdag d. 1. september 2020 kl. 19.00 i Egernsund Hallen.

Du er velkommen til at komme og være med til træningen helt uforpligtende eller bare komme forbi og se hvad der foregår og sige HEJ til os.

 

Leg og motion for de helt små

Vi giver forældre mulighed for at tage deres små børn med i Egernsund Hallen og være aktive og bevæge sig sammen.

Der er mulighed for at spille bold eller bruge andre af vores redskaber. Det er forældrene, der bestemmer og planlægger, hvad der skal foregå, og det er forældrene  sammen med deres børn, der afvikler timerne. Det vil sige, at der ingen instruktør er på holdet.

Har I spørgsmål til dette nye tiltag, så kontakt gerne håndbold afdelingens formand: Susan Diana Jacobsen på tlf: 26 17 07 60.

Om håndbold afdelingen iEKIF

Vi er en lille forening ved navn EKIF. Håndbold afdelingen gik sammen med de andre sportsforeninger i byen i 2014. I den forbindelse skiftede vi navn til EKIF. Tidligere hed Håndboldafdelingen HK71, da denne har bestået siden 1971.

 

Fællesskab, udvikling og fair play

I håndboldafdelingen vægter vi det sociale liv meget højt, men har samtidig stort fokus på træning og læring med og uden bold.

Vi arbejder ud fra værdierne, FÆLLESSKAB, UDVIKLING OG FAIR PLAY.

På nuværende tidspunkt rummer håndbold afdelingen

  • et håndboldhold (et senior damer hold)
  • et hold for børn og forældre, som hedder Leg og motion for de helt små
  • et voksen motions hold, som vi kalder Styrk din krop med musik og danse
  • et Power Yoga hold
  • 2 stimulastik hold for de yngste.

 

I håndbold afdelingen gør vi os umage for, at nye medlemmer skal føle sig velkomne. Vi er i bestyrelsen lyttende over for ønsker mm. fra vores medlemmer og spillerne. Derudover går vi op i at tænke innovativt ift. de rammer vi har, samt følger vi hele tiden udviklingen indenfor vores område.

 

 

Interesseret i at høre mere?

Hvis du gerne vil vide mere om EKIF Håndbold, er du velkommen til at kontakte os, og så vender vi tilbage snarest muligt.

 

Egernsund Kultur- og Idrætsforening

Sundgade 100, 6320 Egernsund
E-mail: ekif@ekif.dk

Betaling

EKIF mulighed for mobilepay kontakt kassereren tlf: 74 44 02 01
EKIF bankkonto: 8060 1006143

Følg EKIF

Følg Egernsund KIF Fodbold