Fodbold

Aktuelt

NY sæson i EKIF

Sæsonen starter lørdag d. 3. august 2019.

Se alle kampene i kalenderen, hvis du klikker dig ind i teksten i den aktuelle dato, kommer du direkte til linket til DBU´s kampprogram, og du kan holde dig ajour med spilletider, resultater eventulle ændringer i spille tider mm.

Cheftræner Erik Brüssow og assistent Troels Missfeldt står også i denne sæson i spidsen for Egernsunds topmotiverede fodbold mandskab.

Fodboldholdet er fuldtalligt, men der er hele tiden plads til nye spillere, så sidder du derhjemme og overvejer at starte til fodbold, så er det bare at pakke tasken og møde op  på Egernsund Stadion enten tirsdag eller torsdag kl. 19.00.

Sidder du med spørgsmål eller andet omkring fodbold i Egernsund, så er du altid velkommen  til at kontakte os. Du kan få kontakt til bl.a. afdelingens formand Thore Naujeck via klubbens Facebook side, via vores hjemmeside eller ved telefonisk kontakt til Thore på tlf. nr. 41 19 16 90.

Alle i fodbold afdelingen glæder sig meget til de kommende kampe, og til at se så mange af såvel vores trofaste tilskuere, som også gerne mange nye på stadion.

VEL MØDT.

 

Generelt om fodbold i EKIF

EKIF er en klub med fokus på det sociale. Vi spiller god og intens fodbold, og vi har et rigtig godt sammenhold og ikke mindst så har vi rigtig mange gode timer i omklædningsrummet efter vores træning og efter vores kampe.

Vi hygger os men at sidde sammen og se fodbold og drikke en sodavand eller en øl eller to, mens vi får pulsen ned.

Alle er velkommen uanset niveau, baggrund eller alder. Vi spiller til dagligt i serie 4.

Egernsund Kultur- og Idrætsforening

Sundgade 100, 6320 Egernsund
E-mail: ekif@ekif.dk

Betaling

EKIF mobilepay: 86053
EKIF bankkonto: 8060 1006143

Følg EKIF

Følg Egernsund KIF Fodbold