Fodbold

Aktuelt 

Senior holdet har fået sponsoreret fede spillersæt af RECOM og REKA metal. Tusind tak for det.

Vi glæder os meget til at vi kan “vise os frem” i de nye spille dragter.

Senior herrefodbold

Opstart er i fuld gang i EKIF og holdet er endnu engang klar til en spændende sæson i serie 4. Vi træner TIRSDAG og TORSDAG kl 19 – 20.30. ALLE ER VELKOMNE.

Efter en del afgang og spillerstop af den ældre generation på herresiden, er det med stor begejstring igen lykkedes for os, at få nye, unge spillere ind på holdet.

Vi glæder os til at se, hvad den nye generation kan bidrage med for holdet, og har allerede fået point på kontoen.

Trænerne, der fortsat hedder Steffan Heesh Veng og Mikkel Jessen arbejder i denne sæson på, at vi kan afvikle vores hjemmekampe om søndagen kl. 14.00. Vi er i denne sæson kommet i pulje med lidt andre hold lidt længere væk, så det bliver spændende at møde nye modstandere. Dog er igen i år derby mod Graasten, så det glæder vi os til.

Få støvet fodboldstøvlerne af og kom afsted til en god omgang fodbold og et hyggeligt fællesskab.

Vi ses til træning eller på sidelinjen når sæsonen starter.

 

Børnefodbold U5 – U9

Det har i denne sæson ikke været muligt at finde en træner til et børnehold, hvorfor vi desværre ikke har børnefodbold i år.

Skulle du selv eller én eller flere personer, forældre, bedsteforældre e.a., have lyst til at prøve kræfter med en flok fodbold glade børn, så forhør dig om opgaven hos Nikolai som er formand for fodbold afdelingen. Nikolais tlf. nr er 60 17 29 12.

 

Kvindefodbold

Vi har  et kvinde hold under Egernsund KIF fodbold.

Holdet spiller turnering med et hold, hvor der er 7 spillere på banen.

Se kampprogram

Alle kvinder uanset form, alder, fodboldkendskab/niveau er VELKOMMEN.

Træning på Egernsund Stadion, Sundgade 100 i Egernsund.

Træner på holdet er Kasper Ranzau og Romano A. Nilsen.

Se mere om holdet under fanen: Kvindefodbold 

 

2. dags julefodbold stævne 2022.

Vi vil fra Egernsund KIF gerne sige tak til alle 26 deltagende hold for en hyggelig dag i fodboldens ånd. Der er småting, der skal evalueres til næste år, men alt i alt var det en rigtig hyggelig dag med en masse god fodbold.

Derudover skal der lyde en stor tak til alle sponsorer og frivillige, og alle tilskuere, som bakkede op om stævnet. Uden alle jer var det ikke muligt at afholde stævnet. Så STOT TAK til jer alle.

Vi ses næste år, til et endnu bedre og større stævne.

Under dette link, kan I finde fotos fra dagen.

Sidder du med spørgsmål eller andet omkring fodbold i Egernsund, så er du altid velkommen  til at kontakte os. Du kan få kontakt til bl.a. afdelingens formand Thore Naujeck via klubbens Facebook side, via vores hjemmeside eller ved telefonisk kontakt til Thore på tlf. nr. 41 19 16 90.

 

Generelt om fodbold i EKIF

EKIF er en klub med fokus på det sociale. Vi spiller god og intens fodbold, og vi har et rigtig godt sammenhold og ikke mindst så har vi rigtig mange gode timer i omklædningsrummet efter vores træning og efter vores kampe.

Vi hygger os men at sidde sammen og se fodbold og drikke en sodavand eller en øl eller to, mens vi får pulsen ned.

Alle er velkommen uanset niveau, baggrund eller alder.

VEL MØDT.