Fodbold

 Aktuelt:

Motionsfodbold

Motionsfodbold for ALLE.

Endnu et nyt tiltag i EKIF. Fodboldafdelingen inviterer alle interesserede til motionsfodbold hver søndag kl. 10.00 på Mokkahölle (Egernsund Stadion Sundgade 100, 6320 Egernsund).

Vi starter op d. 30. august og vi håber, at I vil tage godt imod denne ny mulighed for dig, som gerne vil ud og være aktiv og social på et niveau, hvor alle kan være med.

Dette tiltag er ganske gratis.

 

Senior fodbold

Sæsonstart august 2020 

Efter en aflyst forårssæson grundet Covid 19, kan fodboldherrerne nu se frem til sæsonstart. De 2 nye trænere Henrik Nygaard og Martin Hansen har forlænget deres aftale en sæson yderligere, så de vil fortsat stå i spidsen, når fodboldherrerne løber på banen.

Vi træner mandag og torsdag fra kl. 18.30 på Egernsund Stadion (AKA: Mokkahöle), og vi håber på at se rigtig mange, gamle såvel som nye ansigter.

Vi kan tilbyde både serie 4 og serie 6 i denne sæson, så derfor er der selvfølgelig plads til alle i EKIF.

Få støvet fodboldstøvlerne af og kom afsted til en god omgang fodbold.

 

Grillhytten  maj 2020

Vi har i starten af maj haft fint besøg på Mokkahöle.

Æ Mann L Ron Harald har lagt vejen forbi og med sig havde han sørme også et par spraydåser. Med lidt kunstnerisk frihed fik han sat lidt farver på vores nybyggede grillskur, som snart er ved at være klar til brug.

Mange af os i EKIF er tilhængere af L Ron, og har lyttet til hans musik siden vi var små, og det hænder jævnligt, at hans musik bliver spillet, når der holdes fest i EKIF.

Både EKIF og L Ron har fået blod på tanden, og der vil derfor komme mere kunst fra Æ Mann på Mokkahöle.

Fodbold U6 mix

Fodboldafdelingen har et U6 mix hold. Træningen foregår i Egernsund Hallen onsdage fra kl. 16.45 til 17.45. Træner er Mathias Sørensen. Alle drenge og piger er velkommen, det eneste krav er at barnet er født i 2013 eller 2014. Hvis barnet har fødselsdag i oktober, november, december 2012 eller i januar, februar eller marts 2015, så kan man også spille med på holdet og er meget velkommen. 

 

Se mere om holdet og dets aktiviteter på Facebooksiden: Egernsund KIF – fodbold- U6.

 

Sidder du med spørgsmål eller andet omkring fodbold i Egernsund, så er du altid velkommen  til at kontakte os. Du kan få kontakt til bl.a. afdelingens formand Thore Naujeck via klubbens Facebook side, via vores hjemmeside eller ved telefonisk kontakt til Thore på tlf. nr. 41 19 16 90.

 

Generelt om fodbold i EKIF

EKIF er en klub med fokus på det sociale. Vi spiller god og intens fodbold, og vi har et rigtig godt sammenhold og ikke mindst så har vi rigtig mange gode timer i omklædningsrummet efter vores træning og efter vores kampe.

Vi hygger os men at sidde sammen og se fodbold og drikke en sodavand eller en øl eller to, mens vi får pulsen ned.

Alle er velkommen uanset niveau, baggrund eller alder. Vi spiller til dagligt i serie 4.

 

Egernsund Kultur- og Idrætsforening

Sundgade 100, 6320 Egernsund
E-mail: ekif@ekif.dk

Betaling

EKIF mulighed for mobilepay kontakt kassereren tlf: 74 44 02 01
EKIF bankkonto: 8060 1006143

Følg EKIF

Følg Egernsund KIF Fodbold