Fodbold

Aktuelt: Herre fodbold senior

Seniorholdet har igen en sæson i serie 4 i vente efter en midter placering i tabellen sidste år. Der er kommet en god stamme af unge spillere på holdet, og der har også været et par spændende tilgange, som vi håber bider sig fast i denne sæson.

Der venter bl.a. nogle drabelige opgør mod Gråsten BK, så der er et par spændende derbys i vente. Cheftræneren i denne sæson er fortsat Steffan Hesch Veng med assistence fra Mikkel Jessen på sidelinjen. Tøv Ikke med at tage fat i en af de eller skriv til Egernsund KIF på facebook, hvis der skulle sidde nogle derude og have lyst til at starte til fodbold i Egernsund.

Holdet træner: tirsdag 19.00 - 20.30 og torsdag kl. 19.00 - 20.30 Egernsund Stadion, Sundgade 100 i Egernsund

Aktuelt: Kvinde fodbold

Efter en god og stabil sæson for kvinderne måtte cheftræner Kasper Nørgaard Ranzau desværre trække sig som træner på grund af manglende tid. Vi takker Kasper Ranzau for hans indsats og gode humør som træner og håber, at det bliver et gensyn på et eller andet tidspunkt.
Ny træner posten hos kvinderne bliver Steffan Heesch Veng, som også er træner for herrerne. Det bliver spændende hvad cheftræneren kan opnå med holdet, nu hvor han står i spidsen for både dame - og herre seniorholdet.

Holdet træner: torsdag kl. 18.30 - 20.00 med start d. 12. marts. Egernsund Stadion, Sundgade 100 i Egernsund

Oldboys - We are back

Efter lang tids overvejelse er det endelig besluttet at Egernsund KIF genopstår med et 11 mands hold i Oldboys.

Vi har i mange år haft en overgangsperiode fra senior, hvor mange faktisk kunne spille Oldboys, og vi mener nu, at fundamentet for et 11 mands hold er der, idet mange fylder 30 eller allerede har den "rigtige" alder.

På trænerposten har Kent Nowak sagt ja til at lede holdet, dette i samarbejde med de fire spillere: Morten Rathje, Thore Naujeck, Casper Mortensen og Steffen Kaiser.

Holdet kommer til at spille hjemmekampene på lørdage kl. 12.00, og der vil være gang i skuret til alle kampe. Vi har besluttet at "vende tilbage til" Egernsunds gode gamle stribede trøjer, og vi har været så heldige at få 3 gode sponsorer på trøjerne. Så der skal lyde en STOR TAK til Auto Andersen i Egernsund, Madsens Malerteknik og MIFF Invest Aps.

Vi håber at se rigtig mange på stadion til Oldboys kampene, og vi håber, der er flere der har lyst til at være en del af dette hold. Så tøv ikke med at tage fat i en Oldboys repræsentant. Kent Novaks tlf. 28 43 89 82.

TAK for endnu et fantastisk julestævne

Alle os fra EKIF vil gerne sige tusind tak for endnu et fantastisk julestævne 2. juledag 2023.
Tak til alle dem der deltog, og som var med til at skabe en hyggelig, festlig stemning. Tak til alle vores sponsorer og alle de frivillige, der var med til at vi kunne få dagen afviklet på bedste vis.
Vi ser allerede nu frem til at gentage successen næste år.

TAK til vores sponsorer.

Fun Bowling Sønderborg, Heidis Bier Bar Sønderborg, Bowl´n Fun Sønderborg, Matas Perlegade Sønderborg, Helsam Sønderborg, McDonald´s Sønderborg, Burger King Sønderborg, Ny Form Sønderborg, Karikatur Sønderborg, Vikingen Sønderborg, Lagkagehuset Gråsten, Super Brugsen Gråsten, Imerco Gråsten, Den Galme Skomager Gråsten, Tøjeksperten Gråsten, Salon Seemann Gråsten, Gråsten Blomster, Tinsoldaten Gråsten, BC Clausen, Mycellear, Gråsten Fodpleje, ByMorten Broager. Vi er taknemmelige for jeres Støtte.