Fodbold

 Aktuelt

Forårssæsonen er desværre AFLYST pga Corona situationen.

Vi har i starten af maj haft fint besøg på Mokkahöle.

Æ Mann L Ron Harald har lagt vejen forbi og med sig havde han sørme også et par spraydåser. Med lidt kunstnerisk frihed fik han sat lidt farver på vores nybyggede grillskur, som snart er ved at være klar til brug.

Mange af os i EKIF er tilhængere af L Ron, og har lyttet til hans musik siden vi var små, og det hænder jævnligt, at hans musik bliver spillet, når der holdes fest i EKIF.

Både EKIF og L Ron har fået blod på tanden, og der vil derfor komme mere kunst fra Æ Mann på Mokkahöle.

 

FODBOLD U6 MIX.

Fodboldafdelingen har et U6 mix hold. Træningen foregår i Egernsund Hallen onsdage fra kl. 16.45 til 17.45. Træner er Mathias Sørensen. Alle drenge og piger er velkommen, det eneste krav er at barnet er født i 2013 eller 2014. Hvis barnet har fødselsdag i oktober, november, december 2012 eller i januar, februar eller marts 2015, så kan man også spille med på holdet og er meget velkommen. 

 

Se mere om holdet og dets aktiviteter på Facebooksiden: Egernsund KIF – fodbold- U6.

 

Seniorfodbold 

Til udendørs sæsonen er der sket et trænerskifte, vi har sagt farvel til Erik Brüssow og budt velkommen til Henrik Nygård og Martin Hansen begge fra Broager.

Vi glæder os meget til samarbejdet med de 2 trænere.

Hvis der skulle være nogen derude, som har lyst til at spille fodbold, så foregår træningen i denne sæson mandag og torsdag fra kl. 19.00 på Sundgade 100 i Egernsund.

I starten af sæsonen spilles det på kunstgræs og I bedes kontakte Thore Naujeck via Facebook: EgernsundKIF fodbold eller på tlf. nr. 41 19 16 90 for yderligere information om hvornår træningen foregår. 

Forårs sæsonens første kamp afvikles d. 28/3 2020  

Se alle kampene i kalenderen, hvis du klikker dig ind i teksten i den aktuelle dato, kommer du direkte til linket til DBU´s kampprogram, og du kan holde dig ajour med spilletider, resultater eventulle ændringer i spille tider mm. 

 

Træner for seniorspillerne er Henrik Nygård og Martin Hansen

 

Sidder du med spørgsmål eller andet omkring fodbold i Egernsund, så er du altid velkommen  til at kontakte os. Du kan få kontakt til bl.a. afdelingens formand Thore Naujeck via klubbens Facebook side, via vores hjemmeside eller ved telefonisk kontakt til Thore på tlf. nr. 41 19 16 90.

 

Alle i fodbold afdelingen glæder sig meget til de kommende kampe, og til at se så mange af såvel vores trofaste tilskuere, som også gerne mange nye på stadion.

VEL MØDT.

 

Generelt om fodbold i EKIF

EKIF er en klub med fokus på det sociale. Vi spiller god og intens fodbold, og vi har et rigtig godt sammenhold og ikke mindst så har vi rigtig mange gode timer i omklædningsrummet efter vores træning og efter vores kampe.

Vi hygger os men at sidde sammen og se fodbold og drikke en sodavand eller en øl eller to, mens vi får pulsen ned.

Alle er velkommen uanset niveau, baggrund eller alder. Vi spiller til dagligt i serie 4.

 

Egernsund Kultur- og Idrætsforening

Sundgade 100, 6320 Egernsund
E-mail: ekif@ekif.dk

Betaling

EKIF mobilepay: 86053
EKIF bankkonto: 8060 1006143

Følg EKIF

Følg Egernsund KIF Fodbold