Fodbold

Aktuelt

 

NYT i fodbold afdelingen efterår 2019: FODBOLD U6 MIX.

Fodboldafdelingen har fået et U6 mix hold. Træningen foregår i Egernsund Hallen onsdage fra kl. 16.45 til 17.45. Træner er Mathias Sørensen. Alle drenge og piger er velkommen, det eneste krav er at barnet er født i 2013 eller 2014. Hvis barnet har fødselsdag i oktober, november, december 2012 eller i januar, februar eller marts 2015, så kan man også spille med på holdet og er meget velkommen. 

 

Se mere om holdet og dets aktiviteter på Facebooksiden: Egernsund KIF – fodbold- U6.

  

Seniorfodbold 

 

Vintersæsonen: 

I år prøver fodboldafdelingen at spille futsal i stedet for normal indendørs fodbold med bander. EKIF har tilmeldt ét turneringshold. Vi håber, at dette tiltag kan styrke fællesskabet, da vi har mulighed for at have flere spillere med i futsal end i traditionelt fodbold. Træningen foregår i Egernsund hallen og den starter fredag d. 8/11 kl. 19:00. Futsal er helt nyt for stort set hele holdet i Egernsund, så skulle du sidde hjemme i stuen og have lyst til at prøve futsal, så er det bare at få pakket tasken og komme afsted ned i hallen!  

 

Forårs sæsonens første kamp afvikles d. 28/3 2020  

Se alle kampene i kalenderen, hvis du klikker dig ind i teksten i den aktuelle dato, kommer du direkte til linket til DBU´s kampprogram, og du kan holde dig ajour med spilletider, resultater eventulle ændringer i spille tider mm. 

 

Træner for seniorspillerne er Martin Hansen.

  

Fodboldholdet er fuldtalligt, men der er hele tiden plads til nye spillere, så sidder du derhjemme og overvejer at starte til fodbold, så er det bare at pakke tasken og møde op  på Egernsund Stadion.

  

Sidder du med spørgsmål eller andet omkring fodbold i Egernsund, så er du altid velkommen  til at kontakte os. Du kan få kontakt til bl.a. afdelingens formand Thore Naujeck via klubbens Facebook side, via vores hjemmeside eller ved telefonisk kontakt til Thore på tlf. nr. 41 19 16 90.

 

  

Alle i fodbold afdelingen glæder sig meget til de kommende kampe, og til at se så mange af såvel vores trofaste tilskuere, som også gerne mange nye på stadion.

  

VEL MØDT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generelt om fodbold i EKIF

 

 

 

 

 

 

 

EKIF er en klub med fokus på det sociale. Vi spiller god og intens fodbold, og vi har et rigtig godt sammenhold og ikke mindst så har vi rigtig mange gode timer i omklædningsrummet efter vores træning og efter vores kampe.

 

 

 

 

 

 

 

Vi hygger os men at sidde sammen og se fodbold og drikke en sodavand eller en øl eller to, mens vi får pulsen ned.

 

 

 

 

 

 

 

Alle er velkommen uanset niveau, baggrund eller alder. Vi spiller til dagligt i serie 4.

 

 

 

 

 

 

 

Egernsund Kultur- og Idrætsforening

Sundgade 100, 6320 Egernsund
E-mail: ekif@ekif.dk

Betaling

EKIF mobilepay: 86053
EKIF bankkonto: 8060 1006143

Følg EKIF

Følg Egernsund KIF Fodbold