Kvindefodbold

Egernsund KIF kvindefodbold .

Efter en god og stabil sæson for kvinderne måtte cheftræner Kasper Nørgaard Ranzau desværre trække sig som træner på grund af manglende tid. Vi takker Kasper Ranzau for hans indsats og gode humør som træner og håber, at det bliver et gensyn på et eller andet tidspunkt. Derudover kan vi meddele, at træner posten hos kvinderne bliver overtaget af Steffan Heesch Veng, som også er træner for herrerne. Det bliver spændende hvad cheftræneren kan opnå med holdet, nu hvor han står i spidsen for både dame - og herre seniorholdet.

Holdet træner: Torsdag kl. 18.30 - 20.00 med start d. 12. marts 2024 på Egernsund Stadion, Sundgade 100 i Egernsund. Træner: Steffan Heesch Veng

Så er du en pige/kvinde i alderen fra 15 og op, som gerne vil være en del af et hold, hvor vi går op i fodboldsporten, men også i det sociale og hyggen, så tøv ikke med at dukke op. Hos os er der plads til alle, uanset form eller om du har prøvet det før. Tag gerne en veninde, tante, mor eller søster under armen og kom. Har du spørgsmål? Så kontakt Nikolai på tlf. nr. 60 17 29 12.

Vi glæder os til at se mange til træning - ALLE er velkomne - nye som gamle.

Vil du holde dig ajour med aktiviteterne for dette hold, så se mere i Facebook gruppen "EKIF Damer".

Vi ser frem til mange sportslige, hyggelige timer med dette hold.