Oldboys - We are back Vi har nu fundamentet for et 11 mands hold og starter op til foråret.

På trænerposten har Kent Nowak sagt ja til at lede holdet, dette i samarbejde med de fire spillere: Morten Rathje, Thore Naujeck, Casper Mortensen og Steffen Kaiser. Holdet kommer til at spille hjemmekampene på lørdage kl. 12.00, og der vil være gang i skuret til alle kampe.

Vi har besluttet at "vende tilbage til" Egernsunds gode gamle stribede trøjer, og vi har været så heldige at få 3 gode sponsorer på trøjerne. Så der skal lyde en STOR TAK til Auto Andersen i Egernsund, Madsens Malerteknik og MIFF Invest Aps.

Vi håber at se rigtig mange på stadion til Oldboys kampene, og vi håber, der er flere der har lyst til at være en del af dette hold. Så tøv ikke med at tage fat i en Oldboys repræsentant. Kent Novaks tlf. 28 43 89 82.