Sæsonen startede rigtig skidt for fodboldrengene fra Egernsund og dette resulterede i dårlige resultater og få point på kontoen. Årsagen til dette var muligvis fordi mange af spillerne var på ferie, arbejde eller skadet. Vendepunktet kom dog midt i sæsonen hvor flere af de vigtige spillere trådte i kraft og de arbejdende, skadede og mange nye folk for alvor kom i gang. Vi fik 7 sejre i træk i de sidste 7 kampe, så det må man sige var mere end godkendt. EKIF ender på en 3. plads med hele 26 point på kontoen, så alt i alt en rigtig fin godkendt afslutning på sæsonen.

Udover de flotte resultater skal der dog også lyde stor tak vores cheftræner Erik Brüssow som var en af flere grunde til at resultaterne blev markant bedre i anden halvdel af sæsonen. Vi takker Erik mange gange for hans store indsats og håber at se ham på sidelinjen og støtte fodbolddrenge når den nye sæson atter går i gang. Afslutningen på fodboldsæsonen betyder selvfølgelig også at det nu bliver tid til at komme ind i varmen og spille noget indendørsfodbold igen! I år er det blevet besluttet af vi vil prøve vores hold af i futsal i stedet for normal indendørs med bander. EKIF har tilmeldt ét hold da vi håber det kan styrke fællesskabet da man har en del flere spillere med i futsal. Træningen foregår i Egernsund hallen og den starter fredag d. 8/11 kl. 19:00. Futsal er helt nyt for stort set hele holdet i Egernsund, så skulle du sidde hjemme i stuen og have lyst til at prøve futsal, så er det bare at få pakket tasken og komme afsted ned i hallen!

Alt i alt en rigtig blandet sæson med nedture, en del nye spillere, nye tiltag som futsal og U6 indefodbold, optur med gode sejre mod alle hold og til sidst et farvel til Erik.

Tusind tak til alle de trofaste supportere som har kigget forbi på stadion i løbet af sæsonen. Vi glæder os til at se jer igen næste sæson, nu med nye trænere på sidelinjen hold øje med annonceringen på vores facebook-side https://www.facebook.com/EKIFSENIOR/

Derby mod GB

Årets top scorer i mål aktion mod Hørup UI


Æ GRILL !