Efter en velfortjent pause fra sidste sæsons gaming, står den nye sæson for skud i eSportligaen. I år er der lavet små ændringer i strukturen, så der er kommet flere rækker/ligaer, så kampene forhåbentligt vil blive fordelt på et mere lige niveau. I år er der 4 rækker henholdsvis, Pokal, B, C og begynder.
Seniorholdet er tilmeldt C-rækken og håber derfor at at finde ligesindede modstandere, så de kan få mere ud af den kommende sæson.

Oldboys holdet har valgt Pokal rækken, som er Division 1 og den bedste række indenfor eSportligaen. De vil her konkurrere om point til DM mesterskabet, ingen ved om de vil være i stand til at skrabe nok point sammen. Men de tager udfordringen op mod de bedste hold i rækken.

Holdende ser således ud:

Oldboys:
Stefan ”R4thj3s” Christensen (Kaptajn)
Casper ”jamojnsut” Mortensen (Holdleder)
Rene ”noaaxz” Bigum
Jonas “4x4meister” Nielsen
Eser “eboZ” Bozdugan
Morten “muGGE” Tyllesen
Ronnie “SnorLaX^” Larsen

Senior:
Kent ‘Aikz’ Nowak (Kaptajn)
Thomas ‘Mr.Ras’ Ras (Holdleder)
Carsten ‘CaaH’ Hansen
Michael ‘Dicky’ Asmussen
Chris ‘Mantaz’ Hansen
Jørgen ‘Jugii’ Clausen